سیترئون C5 ایرکراس مدل 2026 معرفی شده است. نسل دوم سیتروئن C5 ایر کراس براساس پلتفرم STLA Medium مشترک با پژو 3008 و اپل گرندلند و البته نسل بعدی جیپ کامپس، شکل گرفته است. نسل اول این خودرو در سال 2017 معرفی شد و در سال 2022 مورد بروزرسانی قرار گرفت.
فروش سیتروئن C5 ایر کراس در اروپا از نیمه دوم سال 2025 آغاز خواهد شد. برخلاف زیرمجموعه اسپرت رنو یعنی آلپاین که از اواخر دهه جاری به ایالات متحده میآید، سایر برندهای فرانسوی برای ورود به این بازار برنامهای ندارند.
کابین و امکانات سیتروئن C5 ایر کراس
در روزگاری که شرکتهای خودروسازی بر سر ابعاد نمایشگر هم با یکدیگر رقابت میکنند، استلانتیس هم اعلام نموده که نسل جدید سیتروئن C5 ایرکراس را به بزرگترین نمایشگر لمسی در میان محصولات 14 برند زیرمجموعه خود، مجهز کرده است. این صفحه 13 اینچی، مساحت زیادی از داشبورد را به خود اختصاص میدهد.

از این نمایشگر عمودی که بگذریم، باید به صفحه نشاندهنده دیجیتال 10 اینچ و همچنین نمایشگر مجازی روی شیشه (هداپ) اشاره کرد، که ارتفاع آن، قابل تنظیم است. خبر خوش اینکه علاوه بر دکمه انتخاب حالت رانندگی و همچنین اهرم کوچک تعویض دنده، تعدادی دکمه فیزیکی هم روی داشبورد قرار دارد. دستیار صوتی این خودرو که پشتیبانی هوش منصوعی چت جیپیتی را نیز به همراه دارد، با بیان عبارت «هلو سیتروئن» فعال میشود.
از دیگر ویژگیهای فضای داخلی سیتروئن C5 ایرکراس میتوان به امکان انتخاب دو رنگ برای تریم داخلی، نورپردازی قابل تنظیم و جالیوانی و دو پورت USB-C برای ردیف عقب، اشاره کرد.
فضای 651 لیتری محفظه بار هم با تا کردن صندلیهای عقب به 1668 لیتر افزایش مییابد.
طراحی سیتروئن C5 ایر کراس
سیتروئن C5 ایرکراس به جز مواردی همچون دستگیره درها و آینههای جانبی، تاحد زیادی به نمونه حاضر در نمایشگاه پاریس 2024 شباهت دارد. بدنه جعبهای این خودرو بر رینگهای 20 اینچ استوار میشود. این محصول پرچمدار به چیدمان ماتریسی چراغهای LED و سیستم تعلیق هوشمند با بالشتکهای هیدرولیک و کمکفنرهای دومرحلهای محور جلو، مجهز شده است.

به رسم این روزهای صنعت خودرو، سیتروئن C5 ایرکراس هم با 4.652 متر طول، 150 میلیمتر از نسل قبلی کشیدهتر است. با افزایش 60 میلیمتری فاصله بین محورها و رسیدن آن به عدد 2.784 متر، انتظار داریم که سرنشینان عقب از فضای بیشتری برخوردار شوند.
مشخصات فنی سیتروئن C5 ایر کراس
سیتروئن C5 ایر کراس در تیپ پایه به پیشرانه 3 سیلندر 1.2 لیتر توربوشارژ با 136 اسببخار قدرت، نیروی کمکی هیبرید-خفیف با 12 اسببخار قدرت و باتری 0.9 کیلووات ساعت در زیر صندلی راننده، مجهز شده است. موتور برقی این خودرو در گیربکس شش سرعته دوکلاچه خودکار قرار دارد.
تیپ پلاگین-هیبرید سیتروئن C5 ایر کراس به پیشرانه 4 سیلندر 1.6 لیتر توربوشارژ با 150 اسببخار قدرت، یک موتور برقی با 125 اسببخار نیرو در داخل گیربکس 7 سرعته دوکلاچه و مجموعه باتری 21 کیلووات ساعت مجهز است. این خودرو با مجموع نیروی 195 اسببخار، میتواند 86 کیلومتر مسافت را در حالت برقی طی کند (بر مبنای WLTP). به یاری مخزن 55 لیتری بنزین، برد حرکتی هیبرید به 650 کیلومتر میرسد. باتری این خودرو را میتوان به جریان 7.4 کیلووات هم متصل کرد.
تیپ برقی سیتروئن C5 ایر کراس در دو مدل عرضه خواهد شد: اولی با 210 اسببخار قدرت، باتری 73 کیلووات ساعت و برد حرکتی 520 کیلومتر و دومی با 230 اسببخار قدرت، باتری 97 کیلووات ساعت و برد حرکتی 680 کیلومتر. هردو باتری مذکور از حداکثر جریان 160 کیلووات پشتیبانی میکند.
جدیدترین اخبار خودرو را در باما بخوانید.
source