تبدیل بائوجون Yep پلاس به شورولت اسپارک

بائوجون YEP پلاس به شورولت اسپارک EUV مبدل شد و قرار است با این برند عرضه شود.
به نظر می رسد همچنان کمپانی های آمریکایی با خودرو های برقی خصوصا از نوع سگمنت های کوچک، میانه آنچنان خوبی ندارند و به همین خاطر است که مثلا هم اکنون شاهد آنیم که شورولت برای اسپارک برقی به سراغ کمپانی چینی بائوجون رفت و مدل یپ پلاس را با یک ری برند به اسپارک EUV مبدل کرده است. جالب آن که بائوجون خود زیرمجموعه برند سایک – جنرال موتورز محسوب می شود و به طور کل، چینی ها علاقه وافری به ایجاد برندهای چندلایه و متنوع دارند. در ادامه این محتوا به معرفی این کراس اوور کوچک ریبج شده خواهیم پرداخت. شایان ذکر است که این خودرو در برزیل رونمایی شده است.
شورولت اسپارک EUV


در بخش ظاهری شورولت اسپارک EUV شاهد طراحی جعبه ای شکل و بامزه ای هستیم که بی شک این سبک طراحی و همچنین ابعاد خودرو، اسپارک ۲۰ را در مقابل رقیب نامداری همچون سوزوکی جیمنی قرار خواهد داد. سپرهای بزرگ، چراغ های جلو متشکل از چهار نوار باریک نئونی موازی، بدنه جعبه ای شکل و آینه های کناری مربعی عناصری هستند که نظر شما را به این آفرودر کوچک و برقی جلب می کنند. در قسمت انتهایی خودرو هم یک قطعه همرنگ بدنه روی ستون C کار شده و چراغ های عقب نیز به صورت مستطیلی با ابعاد بسیار کوچک طراحی شده اند.
قطعات پلاستیکی دور تا دور بدنه نیز به عضلانی تر شده این جعبه ی بامزه کمک شایانی کرده اند.
فضای کابین و امکانات

در بخش داخلی تریم دو رنگ را داریم. فرمان به صورت سه شاخه طراحی شده و یک نمایشگر کوچک نیز پشت آن به عنوان کلاستر خودنمایی می کند. سیستم اطلاعات – سرگرمی خودرو هم در مرکز داشبورد به صورت شناور قرار گرفته است.
از امکانات این خودرو می توان به سیستم های کمک رانندگی، سیستم کنترل پایداری و کشش، ایربگ های جلو و جانبی و پرده ای، کلاستر دیجیتالی، کروز کنترل، کاپ هولدر، زیر آرنجی جلو و… اشاره کرد.
مشخصات فنی شورولت اسپارک

در بخش فنی یک موتور الکتریکی ۱۰۱ اسب بخاری برای اسپارک در نظر گرفته شده است. پک باتری این خودرو ۴۲ کیلووات ساعتی بوده و قادر به پیمایش ۴۰۰ کیلومتر با هر بار شارژ است. این خودرو یک کراس اوور کوچک محور جلو است که عملا هیچ توانمندی خاصی در آفرود ندارد و صرفا ظاهر آن کمی عضلانی طراحی شده است.
شورولت شورولت اسپارک EUV
source