جعفر سالاری‌نسب افزود: به‌منظور رفاه‌حال زائران اربعین حسینی و تسهیل در سوخت‌رسانی، ۱۷دستگاه سوخت‌رسان سیار عرضه بنزین در مرزهای استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان و کردستان و ۲۰ جایگاه سیار عرضه سوخت در پایانه‌های مرزی مهران، چذابه و شلمچه مستقر شده‌اند. همچنین برای تامین سوخت موردنیاز موکب‌های اربعین حسینی، هماهنگی‌های لازم انجام شده است. درمجموع ۴۴۰۰ جایگاه عرضه سوخت و ۲۳۰۰ جایگاه سی‌ان‌جی در طول ایام اربعین آماده سوخت‌رسانی به زائران هستند.

سالاری‌نسب ادامه داد: زائران اربعین در صورت جاگذاشتن کارت سوخت در جایگاه‌ها برای رهگیری وضعیت به سامانه gts.niopdc.ir/login مراجعه کنند. همچنین شماره ‌تماس ۰۹۶۲۷ به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی و دریافت شکایات و مشکلات مردمی در زمینه سوخت‌رسانی است. همچنین قرار است به زائران خارجی اربعین نیز کارت سوخت اعطا شود.

مدیر پایانه مرزی بازرگان آذربایجان‌غربی گفت: به تمامی زائرانی که با اتوبوس یا خودرو وارد کشور می‌شوند، کارت‌سوخت داده می‌شود تا از آن کارت برای نیاز سوختی خود استفاده کنند.

مدیر پایانه مرزی بازرگان ماکو اظهار کرد: از نظر وضعیت خدماتی در حد نرمال به بالا هستیم، هر کدام از زائرانی که در اینجا تردد دارند ابراز خرسندی می‌کنند، موضوع و مشکل خاص زیرساختی وجود نداشته چراکه قبل شروع ایام اربعین حسینی، خوشبختانه بحث نوسازی سرویس‌های بهداشتی، روشنایی مسیر و محوطه استقرار موکب و پذیرایی زائران و نمازخانه‌ها به اتمام رسیده است.

ایرج آزادی افزود: از امسال بعد از استقرار دکل مخابراتی هیچ زائری در ارتباط با اینترنت و تماس و ارتباطات مشکلی ندارد، سایر ارگان‌ها ازجمله شرکت نفت و گمرک، گذرنامه، سپاه و ارگان‌های خدمات‌رسان مثل هلال‌احمر و شبکه بهداشت، دست‌به‌دست هم داده‌ایم و دو موکب شهید باکری و شهید رجایی بحث خدمات‌رسانی و غذارسانی را برعهده دارند.

آزادی تصریح کرد: درپی تمهیدات اندیشیده‌شده توسط راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان، تمامی زائرانی که با اتوبوس یا خودرو وارد کشور می‌شوند به آنان کارت سوخت اعطا می‌شود تا در مسیر از آن استفاده کنند.

source

توسط khodrocamp.ir