آوتار 11
به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، آوتار 11 وارداتی بی ام کارز قویترین نمونه تولیدی این خودرو است. این کراساوور تماما الکتریکی به دو موتور روی محورهای جلو و عقب مجهز شده که توان مجموع آن 569 اسببخار و گشتاور تولیدی دو موتور، 650 نیوتنمتر است که این اعداد برای کراساووری با وزن 2410 کیلوگرمی فوقالعاده محسوب میشود. طبق ادعا سازنده، 11 avatr برای ثبت شتاب 0-100 تنها به 3.9 ثانیه زمان نیاز دارد. یکی از نکات جالب توجه محصول جدید بی ام کارز ظرفیت باتریهای ولتاژ بالا آن است که به نوعی بالاترین ظرفیت بین تمامی خودروهای الکتریکی موجود در بازار است. ظرفیت باتریهای آوتار 11، 116 کیلووات ساعت عنوان شده که در بهترین حالت توانایی پیمایش 700 کیلومتر را دارد. البته باید گفت که باتریهای ظرفیت بالا، سبب شده زمان شارژ کامل (0-100) آوتار 11 به حدودا 13.5 ساعت زمان نیاز دارد اما در حالت شارژ سریع (0-80) با شارژر مخصوص به 35 دقیقه کاهش مییابد. سیستم تعلیق کراساوور لوکس آوتار در محور جلو از نوع مستقل دوبل جناغی و در محور عقب مستقل مولتی لینک استفاده شده که میتواند ارتعاشات رینگهای 22 اینچی این خودرو را دفع کند.
آوتار 11 یک محصول مدن و به روز است به همین دلیل در آن امکانات فناورانه و خلاقیتهای بسیاری دیده میشود. کراساوور لوکس آوتار به سیستمهای کنترل و ایمنی رانندگی متعددی همانند : 6 کیسههوا، سیستم کنترل پایداری، سیستم کنترل کشش، سیستم ضد واژگونی، سیستم کمکی حرکت در سربالایی و سراشیبی تجهیز شده و این امکان را به راننده میهد تا در شرایط سخت، کنترل بهتری بر روی خودرو داشته باشد.
محصول جدید BM CARS با کمک 13 دوربین، 12 رادار اولتراسونیک، 3 لیدار و 6 رادار موج میلیمتری، پیشرفتهترین سیستم کمکی رانندگی (ADAS) سطح 3 را در اختیار راننده قرار میدهد. از جمله این دستیارها میتوان به : رادار نقطه کور، هشدار حرکت بین خطوط، سیستم حفظ خودرو بین خطوط، کروزکنترل تطبیقی، هشدار برخورد از جلو و عقب، رادار تابلوخوان، نور بالا اتوماتیک، ترمز اضطراری اتوماتیک، تغییر لاین خودکار، سیستم کمکی رانندگی در بزرگراهها، دستیار کمکی حرکت در ترافیک و سیستم پایش خستگی راننده اشاره کرد که امکان رانندگی خودکار را به راننده میدهد.
آوتار یک برند لوکس شناخته میشود به همین دلیل در تمامی محصولات این برند، سطح امکانات رفاهی در بالاترین حد خود قرار دارد. از جمله تجهیزاتی که در مدل 11 نصب شده میتوان به : کارت ورود به خودرو NFC و سیستم استارت استاپ هوشمند، سقف تماما شیشهای با قابلیت تنظیم تیرگی خودکار، اتوپارک به همراه قابلیت کنترل خودرو از روی ریموت، چرم صندلی ناپا، باله عقب با قابلیت تنظیم بر اساس حرکت خودرو، تنظیم برقی صندلیهای جلو، گرمکن و سردکن صندلیهای جلو، ماساژور صندلیهای جلو، سیستم تشخیص چهره، مالتی مدیا 15.6 اینچی لمسی، دوربین 360 درجه، سیستم صوتی Meridian با 14 عدد بلندگو به همراه اسپیکر صندلی راننده، شارژر وایرلس، دوربین ثبت وقایع، باز و بست درها به صورت برقی، وکیوم هر 4 در، طراحی فریملس درها، در صندوق برقی، نمایشگر 10.25 لمسی سرنشین، تهویه مطبوع دوکاناله اتوماتیک، سیستم تصفیه هوای هوشمند، آینه دید عقب با قابلیت دوربین دید عقب، سنسور نور و باران، گرمکن فرمان، تنظیم برقی زاویه فرمان، نورپردازی داخل کابین، حالتهای مختلف رانندگی و کلاستر دیجیتالی اشاره کرد که البته باید گفت این امکانات تنها بخشی از تجهیزات قابل توجه جدیدترین کراساوور برقی بازار است.
مزدا 3 جدید
بهمن موتور اواسط دهه 90 تولید، فروش و خدمات پس از فروش محصولات مزدا را انجام می داد که این خودروها در بازار با استقبال بسیار خوبی از سوی خریداران رو به رو شده بود. بعد از شروع تحریم ها در سال 98 تولید مزدا در بهمن متوقف شد از آن روز تا کنون گروه بهمن تنها خدمات پس از فروش این محصولات را ارائه می داد.
در دوره جدید واردات زمزمه هایی بود که قرار است گروه بهمن دوباره به سراغ مزدا برود. این زمزمه ها در ماه های گذشته با شنیدن خبر ثبت سفارش و رسیدن خودروها به ایران جدی تر شد و اکنون در آخرین دوره عرضه خودروهای وارداتی در سال 1403 گروه بهمن با شرکت BM Cars خودرو مزدا 3 را برای خریداران عادی خودروهای وارداتی عرضه کرده است.
مزدا 3 وارداتی از یک موتور موتور 2 لیتری تنفس طبیعی با خروجی 156 اسب بخار قدرت و 202 نیوتن متر گشتاور بهره می برد که توان خروجی اش را از طریق یک گیربکس 6 سرعته اتوماتیک به چرخ های جلو انتقال می دهد. مزدا 3 جدید به عنوان یک سدان 4.66 متری که فاصله محوری آن به بیش از 2.7 متر می رسد، اتاقی بزرگ تر و طراحی جسورانه تر نسبت به نسخه قبلی موجود در ایران دارد. از جمله سیستم های رفاهی و ایمنی این خودرو می توان به صندلی چرمی با قابلیت تنظیم برقی برای راننده در 10 جهت، مانیتور 8.8 اینچی لمسی، آینه های برقی هممراه با گرمکن، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دو حالته با دریچه مجزا برای سرنشینان عقب، سیستم کنترل الکترونیکی پایداری، دستیار خط خوان، رادار خروج از خط، سیستم ترمز اضطراری، کروز کنترل تطبیق پذیر، اتوهلد، کیسه ها راننده، سرنشین، پرده ای و زانویی راننده و… اشاره کرد.
کاپرا U
پیکاپ کاپرا یکی از محبوبترین خودروها در دسته کار و تجاری است. این پیکاپ که به نوعی ارزانترین پیکاپ دو دیفرانسیل صفر کیلومتر بازار محسوب میشود، به موتور 2.4 لیتری تنفس طبیعی با کد 4K22D4M مجهز شده که توانایی تولید 161 اسب بخار قدرت و 220 نیوتنمتر گشتاور را دارد. این در حالی است که در نسل قبلی یعنی کاپرا 2، از پیشرانهای با قدرت 124.7 اسب بخار و گشتاور 200 نیوتنمتر استفاده میشد.انتقال توان از طریق گیربکس 5 سرعته دستی به هر چهارچرخ انجام میشود.
در زمینه امکانات ایمنی و رفاهی نیز کاپرا U یک سر و گردن بالاتر از نسلهای پیشین قرار گرفته است. این خودرو به تجهیزاتی مانند سیستم کنترل پایداری الکترونیکی (ESC)، سیستم ضد لغزش (ASR)، ترمزهای کمکی BAS و EBD، دو کیسه هوای ایمنی، سنسور پایش فشار باد تایر (TPMS)، مانیتور لمسی با دوربین عقب، شیشهها و آینههای برقی، فرمان هیدرولیک، چراغهای روشنایی در روز و رکاب آلومینیومی مجهز شده که آن را از نظر ایمنی و رفاه، در ردهای بالاتر نسبت به کاپرا و کاپرا 2 قرار میدهد.
از نظر ظاهری نیز کاپرا U نسبت به نسلهای گذشته ظاهر مدرنتری به خود گرفته و با طراحی بهروزتر سپرها، جلوپنجره و چراغها، حس یک خودروی بهروزتر و جذابتر را منتقل میکند.
source