نبکا هیبرید با برد حرکتی بیش از 1000 کیلومتر به گمرک رسید

اسکال ول HT-i
اسکال ول HT-i

شرکت نوین ماهان اولین محموله از اسکای ول HT-i را در گمرک تخلیه کرد و به زودی قرار است شرایط فروش کراس اوور هیبرید خود را اعلام کند.






اسکای ول ET5 اولین خودروی تمام برقی مونتاژی بازار ایران بود که توسط شرکت نوین ماهان (نبکا) عرضه شد. این شرکت پس از نسخه تمام برقی کراس‌اوور خود، تصمیم گرفت تا تیپ هیبرید آن را با نام HT-i و برد حرکتی ترکیبی بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر وارد کشور کند و به فروش برساند.

به دنبال این قضیه شرکت نبکا برای اولین‌بار اسکای ول HT-i را حدوداً یک سال قبل در نمایشگاه خودرو شیراز سال ۱۴۰۳ رونمایی و معرفی کرد تا مردم و بازدیدکنندگان نسبت این خودرو آشنایی اولیه لازم را کسب کنند.

حال طبق اعلام شرکت، مشخص شده که قرار است اولین محموله نسخه هیبرید اسکای ول در گمرک کشور تخلیه شود. به‌این‌ترتیب به‌زودی باید منتظر اعلام شرایط فروش رسمی آن توسط نوین ماهان (نبکا) باشیم. لازم به ذکر است که موعد تحویل بخش‌نامه فروش این کراس‌اوور فوری خواهد بود تا علاقه‌مندان به این خودرو بتوانند آن را در کوتاه‌ترین زمان ممکن تحویل بگیرند و از آن بهره‌مند شوند.

برتری اصلی اسکای ول HT-i در مقایسه با نسخه تمام برقی که ET5 نام دارد مربوط به پیشرانه‌اش می‌شود. HT-i به پیشرانه هیبرید متشکل از موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی طراحی شده توسط بی وای دی مجهز است. این پیشرانه بنزینی بازده حرارتی ۴۳ درصدی دارد که موجب می‌شود تا ۱۱۰ اسب بخار توان و ۱۳۵ نیوتن متر گشتاور را برای حرکت خودرو و شارژ پک باتری فراهم کند.

نحوه چینش موتور برقی و بنزینی به‌صورت سری یا متوالی است که این به معنای REV (Range Extended Vehicle) بودن خودرو است. در نتیجه می‌توان گفت که موتور بنزینی علاوه بر حرکت خودرو در نقش شارژر ظاهر نیز می‌شود.

موتور برقی اسکای ول HT-i حداکثر توان ۱۷۶ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر را تولید می‌کند و در اختیار چرخ‌های جلو قرار می‌دهد.

برای این خودرو پک باتری ۲۱.۷ کیلووات‌ساعتی قابل‌ارائه است که ۱۱۵ کیلومتر پیمایش در حالت تمام برقی را برای HT-i به همراه دارد.

شارژ سریع ۲۰ تا ۷۰ درصد در این خودرو در ۳۵ تا ۴۰ دقیقه انجام می‌شود و فرایند شارژ معمولی نیز حدود ۳ ساعت زمان می‌برد. میزان پیمایش با هر بار باک و باتری کامل ۱,۱۶۷ کیلومتر است و مصرف ترکیبی هم ۵.۸ تا ۶.۱ لیتر در هر صد کیلومتر محاسبه شده است.

source

توسط khodrocamp.ir