به تازگی، لیست خودروهای ساخت داخل (تولیدی و مونتاژی) دارای تائیدیه از سازمان استاندارد منتشر شده است. در این بین، اسامی خودروهای جدیدی هم دیده می‌شود که قصد داریم در این مطلب، نگاهی به این خودروها بیندازیم.

البته که در گذشته، ما در پایگاه خبری چرخان به خودروهای جدید مختلفی پرداختیم؛ اما صادر شدن تائیدیه از جانب سازمان استاندارد نشان از قریب الوقوع بودن ورود خودروها به خیابان‌های کشور است. پس با ما همراه باشید…

مشخصات خودروها

1- سایپا 441P

سایپا 441P یا همان چانگان CS55 پلاس مجهز به پیشرانه 1.5 لیتری T-GDI است که با اتصال به گیربکس 7 سرعته دو کلاچه (W-DCT)، توانایی تولید 180.7 اسب بخار، قدرت و 280 نیوتن متر، گشتاور را دارد.

چانگان سی اس 55 پلاس سایپا 441 پی SAIPA 441P CHANGAN CS55 PLUS
چانگان CS55 پلاس یا سایپا 441P

2- سایپا ساینا GX و GX CNG

تولید خانواده سری GX ساینا بزودی با پیشرانه ارتقاء یافته M15 GSI آغاز خواهد شد. این موتور تغییراتی در بخش‌هایی چون سرسیلندر، هدرز و… داشته و سیستم‌هایی نظیر دریچه گاز برقی، سامانه زمان‌بندی متغییر سوپاپ‌ها و… نیز به این موتور افزوده شده است. اما هم‌چنان این موتور 8 سوپاپه بوده و در کل توانایی تولید 90 اسب بخار، قدرت و 137 نیوتن متر، گشتاور را دارد.

در نسخه دوگانه سوز CNG، شاهد نسخه ارتقاء یافته هستیم. اما خروجی موتور، کمتر از نسخه بنزینی است. موتور نسخه CNG توانایی تولید 77 اسب بخار، قدرت و 116 نیوتن متر، گشتاور را دارد.

ساینا جی ایکس SAIPA SAINA GX
سایپا ساینا

3- سایپا اطلس پلاس

سایپا قصد دارد تا نسخه فول اتوماتیک اطلس یعنی E را با نام اطلس پلاس عرضه کند. اطلس در این تیپ به سری ارتقاء یافته موتور M15 یعنی M15 GSI مجهز شده که تغییراتی در بخش‌هایی چون سرسیلندر، هدرز و… داشته و سیستم هایی نظیر دریچه گاز برقی، سامانه زمان‌بندی متغییر سوپاپ‌ها و… نیز به این موتور افزوده شده است. اما همچنان این موتور 8 سوپاپه بوده و در کل توانایی تولید بین 90 اسب بخار، قدرت و 137 نیوتن متر، گشتاور را دارد. براساس اعلام سایپا، اطلس اتوماتیک با گیربکس نسل جدید CVT ساخت پانچ عرضه می‌شود.

سایپا اطلس SAIPA ATLAS
سایپا اطلس

4- سایپا 421P

سایپا 421P یا همان چانگان CS35 پلاس مجهز به پیشرانه 1392 سی سی (حدودا 1.4 لیتری) T-GDI است. این پیشرانه با اتصال به گیربکس 7 سرعته W-DCT، توانایی تولید 155 اسب بخار، قدرت و 255 نیوتن متر، گشتاور را دارد.

چانگان سی اس 35 پلاس سایپا 421 پی SAIPA 421P CHANGAN CS35 PLUS
چانگان CS35 پلاس یا سایپا 421P

5- پارس خودرو سهند پلاس

پارس خودرو قصد دارد نسخه فول اتوماتیک سهند را با نام سهند پلاس عرضه کند. سهند در این تیپ به سری ارتقاء یافته موتور M15 یعنی M15 GSI مجهز شده که تغییراتی در بخش‌هایی چون سرسیلندر، هدرز و… داشته و سیستم هایی نظیر دریچه گاز برقی، سامانه زمان‌بندی متغییر سوپاپ‌ها و… نیز به این موتور افزوده شده است. اما همچنان این موتور 8 سوپاپه بوده و در کل توانایی تولید بین 90 اسب بخار، قدرت و 137 نیوتن متر، گشتاور را دارد. براساس اعلام سایپا، سهند اتوماتیک با گیربکس نسل جدید CVT ساخت پانچ عرضه می‌شود.

پارس خودرو سهند PARSKHODRO SAHAND
پارس خودرو سهند

6- رنو آرکانا XM3

به تازگی مونتاژ رنو آرکانا XM3 توسط شرکت سروش موتور مبنا آغاز شده است. رنو آرکانا XM3 مجهز به پیشرانه چهار سیلندر 1.6 لیتری تنفس طبیعی است. این پیشرانه، توانایی تولید 121 اسب بخار قدرت و 155 نیوتن متر گشتاور را دارد و نیروی آن به واسطه گیربکس CVT به چرخ های جلو می رسد.

رنو آرکانا ایکس ام 3 RENAULT SAMSUNG ARKANA XM3
رنو آرکانا XM3

7- کی ام سی ایگل

کی ام سی ایگل یا همان عقاب کرمان موتور در حقیقت نسخه بروز شده جک J4 است. به همین دلیل، از مشخصات فنی مشترکی با J4 بهره می‌برد. این خودرو مجهز به پیشرانه 1499 سی سی تنفس طبیعی 16 سوپاپه است که با اتصال به گیربکس CVT، توانایی تولید 104.5 اسب بخار، قدرت و 137 نیوتن متر، گشتاور را دارد.

کی ام سی ایگل KMC EAGLR
کی ام سی ایگل

8- راین رپچر

پیکاپ رپچر مجهز به پیشرانه ۲.۰ لیتری توربوشارژ است که با اتصال به گیربکس ۶ سرعته دنده ای، توانایی تولید ۱۷۴ اسب بخار، قدرت و ۲۴۰ نیوتن متر، گشتاور را دارد.

پیکاپ راین رپچر RAYEN RAPTURE HUAZI
راین رپچر




source

توسط khodrocamp.ir