به گزارش خبرنگار پرشین خودرو، نمایشگاه خودرو تهران در سال ۱۴۰۲ یکی از پرحاشیهترین نمایشگاههای خودرو در ایران بود و همچنان این حواشی ادامه دارد.
داستان از جایی آغاز شد که یک شرکت تبلیغاتی بدون داشتن مجوز برگزاری نمایشگاه از سازمان توسعه تجارت وارد پروسه انتخاب مجری نمایشگاه شد و در نهایت نیز موفق به دریافت مجوز برگزاری نمایشگاه خودرو در شهر آفتاب شد.
بیشتر بخوانید: مجری نمایشگاه خودرو شهر آفتاب در بانک اطلاعاتی مجریان نمایشگاهی نیست (+سند)
هرچند هشدارهایی که به مدیرعامل وقت نمایشگاه شهر آفتاب مبنی بر بیتجربگی این شرکت در برگزاری نمایشگاه داده شد اما نمایشگاه خودرو تهران کار خودرو را آغاز کرد.
با وجود تمام حواشی و نارضایتی شرکت کنندگان از وضعیت برگزاری نمایشگاه، این نمایشگاه به پایان رسید اما حواشی آن همچنان ادامه دارد.
از ابتدای سال جاری، شایعه بدهی سنگین کانون ایران نوین به شهر آفتاب و سرباز زدن این شرکت از پرداخت بدهی به دلایل مختلف در فضای رسانهای کشور مطرح شد.
شب گذشته در نشست خبری ششمین نمایشگاه خودرو تهران، این موضوع را از مدیرعامل شرکت شهر آفتاب پرسیدیم تا از صحت و سقم جریان بدهی ۴۰۰ هزار یورویی به شهر آفتاب مطمئن شویم.
ابوذر مختاری مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب در پاسخ به سوال خبرنگار پرشین خودرو با تایید اصل بدهی کانون ایران نوین اما از تایید مبلغ این بدهی سرباز زد.
مختاری گفت: چنین پروندهای در شرکت وجود دارد و پیگیری دریافت این مبلغ به تازگی آغاز شده است. در روزهای گذشته این پرونده به جریان افتاده است و تلاش میکنیم با مذاکره این پرونده بسته شود اما گزینه پیگیری حقوقی نیز در دستور کار قرار دارد.
فارغ از نتیجهای که پیگیری شهر آفتاب در دریافت این بدهی خواهد داشت، واگذاری مهمترین نمایشگاه خودرو کشور به شرکتی که در این حوزه بیتجربه بوده است و حتی در زمان برگزاری نیز مجوزهای لازم را نداشت، عواقب این چنینی نیز دارد و یقینا باید مدیر یا مدیرانی که چنین تصمیمی را اخذ کرده اند مورد بازخواست قرار گیردند.