به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، یک منبع آگاه به بلومبرگ گفت: فاکسکان که سرمایه‌گذاری هنگفتی را در کارخانه‌ها برای ساخت وسایل نقلیه برقی انجام داده است، علاقه‌مند به کل نیسان است، نه فقط کارخانه‌ها و تجهیزات این شرکت ژاپنی. معلوم نیست که آیا نیسان در گفت و گوهای اساسی با فاکسکان شرکت کرده است یا درخواست این شرکت تایوانی را رد کرده است. سخنگوی نیسان از اظهار نظر خودداری کرد. نماینده فاکسکان برای اظهارنظر، در دسترس نبود.

اخبار مربوط به علاقه فاکسکان برای خرید سهم عمده در نیسان، درست زمانی منتشر شد که شرکت هوندا موتور و نیسان اعلام کردند که وارد مذاکرات برای ادغام احتمالی شده‌اند که آنها را در موقعیت بهتری برای رویارویی با چالش‌های رقابتی در سراسر جهان، از جمله در چین که هر دو خودروساز درگیر مشکل هستند، قرار می‌دهد. روزنامه ژاپنی نیک کی گزارش کرد پیشنهاد فاکسکان به نیسان، تلاشهای دو شرکت ژاپنی را به دلیل بیم از آسیب پذیری نیسان در برابر تصاحب شرکت تایوانی، شتاب بخشیده است.

شینجی آئویاما، معاون اجرایی هوندا، روز چهارشنبه گفت: هوندا مشغول بررسی چندین گزینه است که ممکن است شامل یک سرمایه‌گذاری یا تاسیس یک شرکت هلدینگ نیز باشد.

گزارش‌ها از معاملات احتمالی، نقطه اوج یک ماه پرفراز و نشیب برای نیسان است که شاهد افت شدید سودآوری، کاهش قیمت سهام، اصلاحات اساسی مدیریت و طرح بازسازی جدید بوده است. ارزش سهام نیسان در پی انتشار خبر ادغام احتمالی با هوندا، حداکثر 24 درصد صعود کرد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، برای فاکسکان، خرید سهام عمده در یک شرکت ژاپنی، اقدامی بی سابقه نخواهد بود. این شرکت در سال 2016، دو سوم سهام شرکت سازنده لوازم الکترونیکی شارپ را خریداری کرد و مزایای زیادی از جمله برند معروف لوازم الکترونیکی مصرفی، ظرفیت‌های تولید نمایشگر LCD و مالکیت معنوی را به دست آورد. فاکسکان به مرور زمان، سهم خود را در شارپ، کاهش، اما همچنان سهامدار اصلی است.

source

توسط khodrocamp.ir