علی آبادی و تکرار دوباره ادعای افزایش تولید خودرو

ادعای افزایش تولید خودرو
ادعای افزایش تولید خودرو

آیا باید تکرار دوباره ادعای افزایش تولید خودرو را در روزهای آخر از سوی علی آبادی جدی گرفت؟ یا این که این گونه صحبت ها ادامه ثبت پایانی خوش برای مردمی با کارنامه مردودی است؟


تیگو 7 پلاگین هیبرید


تیگو 7 پلاگین هیبرید

به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، علی آبادی روز گذشته در خصوص تولید یک میلیون و ۷۰۰ هزار خودرو گفت: «امسال تلاش داریم با توجه به شعار سال، حدنصاب جدید تولید خودرو را ثبت کنیم، از این رو، امیدوارم تا پایان سال به تولید یک میلیون و ۷۰۰ هزار خودرو برسیم.»

علی آبادی افزود: «اکنون به سمت افزایش تولید حرکت می‌کنیم و برنامه‌هایی را که از شرکت‌ها دریافت کرده‌ایم ناظر بر همین هدف است.»

وی تصریح کرد: «پارسال توانستیم یک میلیون و ۳۳۵ هزار دستگاه خودرو تولید کنیم و تا رسیدن به عدد یک میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه راه زیادی نیست. البته برای افزایش تولید، سهمی به عهده شرکت‌های خودروساز بخش خصوصی و بخشی هم به عهده خودروسازان دولتی گذاشته شده است.»

این سخنان در حالی مطرح شده است که گویا او از وضعیت حال حاضر تولیدکننده اصلاً خبر ندارد. با توجه به شرایط نامناسب تولیدکنندگان طی ماه های ابتدایی سال، تولید خودرو در کشور با افت روبه‌رو بوده است. این بخش از صنعت نه تنها به دلیل تغییر قوانین و تکالیف تحمیلی با زیان و ضررهای بیش‌تری هم همراه شده است، بلکه در هفته های اخیر بنا به فشار مشکلات چاره ای جز تعطیلی مقطعی، متوقف کردن تولید برخی محصولات و به مرخصی طولانی فرستادن نیروی کار، چاره ای نداشته است.

مشکلات ارزی و نقدینگی از یک سو و عدم اصلاح قیمت ها از سوی دیگر بازار را آبستن حوادث زیادی کرده است. در این شرایط مشخص نیست وزیری که دیگر وزیر نخواهد ماند از کدام رشد تولید حرف می زند. آیا قرار است باز هم از این بابت رانت پاشی کرده و به زیان انباشته افزوده کنند؟ علی آبادی درباره کدام بخش خصوصی صحبت می کند؟ بخشی که اختیار از آن سلب شده باشد از چه مسیری می تواند به دنبال تحقق برنامه های خود باشد؟

خودروسازان بخش خصوصی درحالی سال گذشته با رشد تولید همراه شد که به رغم افزایش هزینه های تولید و هجمه های زیادی که علیه آن ها شکل گرفته بود، بسیاری از مردم و حتا سیاست‌مداران آن ها را مانع اصلی در مسیر کاهش قیمت ها و خودرودار شدن مردم می دانستند.

در چنین فضایی آن ها باز موفق به افزایش تولید شدند، اما هنوز هم نه اجازه انتخاب شیوه فروش دارند و نه از قیمت گذاری دستوری خلاص شده اند. آیا وی به عنوان وزیر صمت توانسته است، شرایط تولید را فراهم کند؟

در این فضا آیا غیر از استفاده ابزاری برای بازی روانی با مخاطبان، حرف های علی آبادی معنای دیگری می تواند داشته باشد؟

۵ امتیاز از ۲ رای

source

توسط khodrocamp.ir