بازگشت مجدد قشقایی و حضور اولیه کیکس در بازار خودرو ایران
شرکت نامی خودرو به عنوان یکی از متولیان واردات نیسان در دور جدید واردات خودرو، قصد دارد نیسان قشقایی ۲۰۲۳ و کیکس را به بازار داخلی عرضه نماید.
نیسان قشقایی را می بایست یک کراس اوور به نسبت جمع و جور و در اصل رقیبی برای خودروهایی همچون هیوندای توسان و کیا اسپورتیج دانست که البته نام خود را وامدار ایل بزرگ قشقایی ایران است. خودرویی با اصالت و کیفیت ژاپنی که برعکس نسلی که پیشتر در ایران بود، اکنون دارای سبک طراحی بسیار شکیل و بهروز است و می تواند در صورت عرضه گسترده، سهم بسیار مناسبی از بازار کراس اوورهای وارداتی را به خود اختصاص دهد. در سوی دیگر نیز نیسان کیکس را داریم که در سگمنت نیسان جوک و پژو ۲۰۰۸ قرار می گیرد و این خودرو نیز با تکیه بر زبان طراحی جذاب خود و البته عرضه و قیمت گذاری صحیح می تواند بازار خوبی را تجربه کند.
نیسان قشقایی مدل ۲۰۲۳
در همین ابتدا لازم است بدانید قشقایی وارداتی، مدل ۲۰۲۳ و با کد اتاق J11 است و یک نسل جدید با کد اتاق J12 و یک فیس جدیدتر از آن نیز با مدل ۲۰۲۵ و کد J12 facelift معرفی شده، که در زمینه طراحی ظاهری به کل دگرگون شده است و بی تردید یکی از زیباترین کراس اوورهای موجود در سگمنت خود در سطح جهانی به شمار می آید، اما برگردیم به سراغ قشقایی وارداتی نامی خودرو پیشرو؛ شرکت نامی خودرو، به عنوان متولی واردات خودروهای نیسان در ایران، تعداد پنج هزار دستگاه از این خودرو را برای واردات ثبت سفارش کرده است.
نیسان قشقایی وارداتی نامی خودرو در بخش ظاهری دارای سبک طراحی به نسبت ساده و البته ماندگار است. چراغ ها حالتی باریک و شمشیری دارند و از دو طرف به جلوپنجره Vشکل معروف نیسان متصل هستند. در نمای کناری خودرو خطوط سیال و سبک ساده را مشاهده می کنیم و بالاخره در بخش انتهایی خودرو شاهد بهکارگیری چراغ های بزرگ جداگانه با گرافیک بسیار خوبی هستیم و سپر نیز با آن دیفیوزر بزرگ پلاستیکی متشکل از دو رنگ مشکی و نقره ای، اسپرت و تنومند طراحی شده است. در کل می توان گفت طراحی نیسان قشقایی وارداتی شاید کمی با سبک و متد امروزی فاصله دارد، اما در زمینه هماهنگی و زیبایی شناختی، نمره بالایی را دریافت می کند.
نیسان قشقایی وارداتی نامی خودرو دارای طول، عرض و ارتفاعی به ترتیب برابر با ۴۳۹۴، ۱۸۰۶ و ۱۵۹۵ میلی متر بوده و فاصله محوری آن هم ۲۶۴۶ میلی متر اعلام شده است.
کابین نیسان قشقایی
نیسان قشقایی نامی خودرو در بخش کابین شباهت بسیار زیادی با ایکس تریل های وارداتی مدل ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ جهان نوین به بازار را دارد و بر همین اساس، چندان بهروز نیست. فرمان Dشکل و چیدمان ساده کلیدها روی آن، کلاسیک به نظر میرسند و یک نمایشگر نه چندان بزرگ نیز در مرکز داشبورد خودنمایی می کند. تریم چرمی، سیستم کنترل پایداری و کشش، سیستم کمکی ترمز، کیسه های ایمنی هوا، کروز کنترل و… از جمله امکانات ایمنی و رفاهی قشقایی به شمار می آیند.
مشخصات قشقایی
نیسان قشقایی وارداتی به بازار ایران از گونه ۲ لیتری تنفس طبیعی با حداکثر قدرت ۱۳۹ اسب بخار و بیشینه گشتاور ۱۸۴ نیوتن متر به همراه گیربکس اتومات CVT خواهد بود. این کراس اوور با گیربکس سی وی تی و مشخصات ذکرشده در متن، طی زمان ۱۱ ثانیه به سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست می یابد و نهایت سرعت ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت را دارد.
نیسان کیکس
نیسان کیکس را می بایست پس از سیلفی و قشقایی، دیگر وارداتی نامی خودرو دانست که پایش به سامانه نیز باز شده است. این خودرو را از نظر ابعاد می توان در دسته کراس اوورهای ساب کامپکتی همچون پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C3 دسته بندی کرد.
کیکس وارداتی در بخش ظاهری از طراحی پخته و اسپرتی بهره می گیرد و می توان امید زیادی به موفقیت این خودرو در صورت عرضه صحیح داشت. لازم به ذکر است که کیکس نیز امسال یک نسل کاملاً جدید را تجربه کرده و با مدل ۲۰۲۵ معرفی شده است، که از نظر سطح تکنولوژی و زبان طراحی به هیچ عنوان قابل قیاس با کیکس های وارداتی نامی خودرو نیست.
نیسان کیکس وارداتی نامی خودرو دارای طول، عرض و ارتفاعی به ترتیب برابر با ۴۳۱۲، ۱۷۶۰ و ۱۶۱۳ میلی متر است.
امکانات ایمنی و رفاهی کیکس
نیسان کیکس در زمینه امکانات ایمنی و رفاهی دارای مواردی همچون استارت دکمه ای، مانیتور ۸ اینچی، دوربین عقب، سنسور پارک عقب، چهار اسپیکر، تهویه اتومات، ترمز پارک برقی، سیستم کنترل کمکی حرکت در سربالایی و جلوگیری از حرکت رو به عقب (HAC)، سیستم ترمز کنترل لغزش خودرو هنگام شتاب گیری، هشدار کم بودن و نمایش فشار هوای درون تایر به طور مجزا برای هر چرخ، کیسه هوای جلو و کناری و کیسه هوای پرده ای، ترمز کمکی، سیستم ضد سرقت، قابلیت اتصال صندلی کودک، کنسول وسط جلو، سانروف برقی، برف پاک کن عقب، شیشه بالابرهای برقی، آینه های کناری با تنظیمات برقی، چراغ روشنایی روز و… است.
مشخصات فنی نیسان کیکس نامی خودرو
نیسان کیکس وارداتی به بازار ایران دارای یک پیشرانه ۱.۵ تنفس طبیعی خواهد بود. این پیشرانه ۱۲۱ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۱۴۳ نیوتن متر تولید می کند و جعبه دنده اتوماتیک CVT هم توان را به چرخ های جلوی کیکس می رساند. مصرف سوخت این خودرو ۶.۵ لیتر در هر صد کیلومتر اعلام شده است.
نیسان قشقایی وارداتی به بازار ایران از گونه ۲ لیتری تنفس طبیعی با حداکثر قدرت ۱۵۱ اسب بختر و بیشیته گشتاور ۱۹۴ نیوتن متر به همراه گیربکس اتومات CVT خواهد بود. این کراس اوور با گیربکس سی وی تی و مشخصات ذکر شده در بالا، طی زمان ۱۱ ثانیه به سرعت صد کیلومتر برساعت دست می یابد و نهایت سرعت ۱۹۰ کیلومتر برساعت را دارد.
نیسان کیکس وارداتی به بازار ایران دارای یک پیشرانه ۱.۵ تنفس طبیعی خواهد بود. این پیشرانه ۱۲۱ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۱۴۳ نیوتن متر تولید می کند و جعبه دنده اتوماتیک CVT هم توان را به چرخ های جلوی کیکس می رساند. مصرف سوخت این خودرو ۶.۵ لیتر در هر صد کیلومتر اعلام شده است.
نامی خودرو نیسان قشقایی ۲۰۲۳ نیسان کیکس
source