بهزاد عزت پناه در جلسه وضعیت پرداخت تسهیلات تکلیفی در سال ۱۴۰۲، اظهار داشت: عملکرد‌هایی که تحقق پیدا کرده است گواه این است که تعامل مابین بانک کشاورزی و جهاد کشاورزی به‌صورت حداکثری وجود دارد.

وی تصریح کرد: قائل به این هستیم که این تعامل استمرار داشته باشد و از قبل این، در زمینه بهره‌وری بخش کشاورزی پیشرو باشیم و تحول بنیادین رخ دهد.

اعتبارات مکانیزاسیون کشاورزی تا یک ماه آینده جذب شوند

مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان ضمن تشکر از رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان برای حمایت‌های همیشگی از بانک کشاورزی، اظهار کرد: این حمایت‌ها مایه دلگرمی است و باعث می‌شود تا کار‌ها باانگیزه مضاعف انجام شوند.

عزت پناه، عنوان کرد: وظایف و تکالیف ممکن است متفاوت باشد؛ اما همه تلاش این است در راستای هدف‌گذاری سال که رشد تولید است قدم برداریم.

وی عنوان کرد: تسهیلات در اکثر بخش‌ها عملکرد خوب و قابل‌قبول بوده است؛ اما در بخش مکانیزاسیون، مشکلاتی داریم که راجع به این موضوع مکاتبات زیادی صورت‌گرفته است؛ اما هنوز به نتیجه مطلوب دست پیدا نکرده‌ایم.

مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان، افزود: مشکل باید حل شود تا بتوانیم حداکثر اعتبارات را جذب کنیم؛ زیرا درصورتی‌که از نظر اعتباری این بخش تقویت شود می‌توان به همان نسبت بهره‌وری در بخش تولید کشاورزی را نیز افزایش داد.

عزت پناه، عنوان کرد: رؤسای شعب باید پرونده‌های مکانیزاسیون را به‌صورت ویژه بررسی و ایرادات را با مجموعه جهاد کشاورزی شهرستان‌ها رفع کنند تا با تسهیل در روند کار بتوانیم اعتبارات خوبی را جذب کنیم.

وی گفت: انتظار بر این است که ظرف یک ماه آینده اعتبار مکانیزاسیون جذب نشده نداشته باشیم.

مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به شعار سال که مهار تورم و رشد تولید است امسال تمهیدات ویژه‌ای توسط بانک مرکزی اندیشیده شده است که کنترل و محدودیت شدید پرداخت تسهیلات به‌واسطه بانک‌ها یکی از این تمهیدات است که بیشترش به ما بر می‌گردد.

عزت پناه، افزود: سال گذشته تسهیلات زیادی بابت مردمی‌سازی و سایر سرفصل‌ها پرداخت شد و از طرف دیگر وصول زیادی نداریم و همین امر باعث شده است تا منابع افت پیدا کند و از این بابت دچار هرج شویم.

وی اظهار کرد: در بند دال تبصره ۱۶؛ در مرحله اول ۱۱۰ میلیارد تومان مربوط به بانک کشاورزی است که طی یک ماه کار‌ها انجام و ابلاغ صورت می‌گیرد.

مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان، افزود: وجوه بسیار خوبی بابت فروش گندم به‌حساب مردم واریز شده است که در طی ۱۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است؛ اما این در حالی است که وجوه از بانک برداشت شد.

عزت پناه، تصریح کرد: بانک وکیل وجوه مردم است، پول را از مردم دریافت و در قالب تسهیلات به بهره‌برداران کشاورزی پرداخت می‌کند؛ اما اگر گردش نقدینگی وجود نداشته باشد به مشکل بر می‌خورد.

وی افزود: تسهیلاتی در بانک کشاورزی پرداخت شده است که قریب به ۲۰ سال است توسط تولیدکننده و بهره‌بردار بازپرداخت نشده است و این موارد به نقدینگی و گردش مالی بانک ضربه می‌زند.

مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان، عنوان کرد: بانک کشاورزی متعلق به کشاورزی است و درصورتی‌که در بخش کشاورزی توانمند باشیم، بهره‌برداران منتفع می‌شوند.

عزت پناه، بیان کرد: پرداخت مستمر تسهیلات و عدم مطالبه آن دو خواسته بهره‌برداران و تولیدکنندگان از بانک دارند که اصلاً همخوانی ندارد.

وی عنوان کرد: ما به منابع لایتناهی متصل نیستیم دو منبع عمده سپرده‌های مردمی داریم و همان را به‌عنوان تسهیلات بخش کشاورزی پرداخت می‌کنیم و از طرفی، چون بانک تخصصی کشاورزی هستیم به هیچ حوزه دیگری نمی‌توانیم تسهیلات پرداخت کنیم ۹۰ درصد تسهیلات در بخش کشاورزی پرداخت می‌شود؛ اما وصول آن‌ها در زمان مقرر صورت نمی‌گیرد.

مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان، تصریح کرد: انتظاری که از بهره‌برداران وجود دارد این است که بهره‌برداران گردش مالی خود را به بانک کشاورزی منتقل کنند؛ زیرا عوامل زیر مجموعه به‌وسیله تسهیلات بانک کشاورزی، تولیداتشان جریان دارد؛ بنابراین لازم است تا گردش مالی خود را به بانک کشاورزی انتقال دهند.

source

توسط