همه چیز از همه جا برای ماشین شما
چکیده محبوب ترین مقالات خودرو ایران و جهان
در این متن فهرستی از بدفروش ترین خودروهای چینی آمده است، که می توانید با خواندن آن در خرید خودروهای چینی آگاهانه تر عمل کنید و خودروی چینیای بخرید که راحت تر بتوانید آن را بفروشید.
یکی از مهم ترین پارامترهای خرید یک خودرو، وضعیت بازار آزاد آن است، یعنی خودروی مورد نظر در بازار خوش فروش است و راحت معامله می شود یا خواهانی ندارد و باید برای فروختنش زمان زیادی منتظر بمانید. از این رو، در این مطلب بدفروش ترین خودروهای چینیای را که می شناسیم فهرست کرده ایم تا با آن ها آشنا شوید، زیرا موقع فروش حتماً به مشکل برمی خورید.
بدفروش بودن هر خودرو در بازار دلایل مخصوص به خود را دارد که در ادامه، هر کدام از آن ها را بررسی می کنیم.
از دلایل مهمی که موجب می شود یک خودرو بازار خرید و فروش بدی را تجربه کند این است که تعداد آن در بازار، نسبت به دیگر خودروهای همرده اش کم باشد؛ این قضیه موجب می شود مردم به سراغ چنین خودروهایی که تعدادشان کم است و چندان خاص و ویژه هم نیستند نروند، زیرا هم در میان مردم شناخته شده نیستند و هم این که شخص موقع خرید به این فکر می افتد که اگر روزی بخواهد آن خودرو را بفروشد، کسی خریدارش نیست.
خدمات پس از فروش ضعیف همیشه موجب می شود یک خودرو با خاک یکسان شود، زیرا صاحب خودرو برای حل مشکلات فنی آن، نمایندگی و یا مرکز تعمیر مناسبی پیدا نمی کرد. خدمات پس از فروش ضعیف فقط مربوط به تعمیرات نیست، بلکه نبودن قطعات یدکی هم مشکلی است که در این راستا برای خودرو به وجود می آید. از دلایل مهم ضعیف بودن خدمات پس از فروش این است که تعداد یک خودرو در بازار کم باشد. بنابراین علت قبلی یک از عوامل اصلی ضعف در خدمات پس از فروش است.
جدا از بحث مشخصات فنی و امکانات رفاهی، ضعیف بودن طراحی ظاهری خودرو یکی از مهم ترین دلایل موفق نبودن آن در بازار است. فرم چراغ ها، طراحی جلوپنجره (Grille) و همچنین طراحی داشبورد و درون کابین از مهم ترین بخش های یک خودروست که باید با زیبایی و الگوهای بهروزتری طراحی شود تا بتواند مشتری را به خود جذب کند. از طرفی دیگر، دو پارامتر مشخصات فنی و امکانات رفاهی هم در بازار فروش خودرو تأثیرگذار هستند، اما اهمیت آن ها به اندازه ظاهر خودرو نیست. برای مثال، بیش تر خودروهای قدیمی چینی موجود در ایران از امکانات رفاهی و مشخصات فنی خوبی بهره مند بودند، اما به دلیل فرم بد جلوپنجره و چراغ ها، در ایران مورد استقبال قرار نگرفتند و شرکت ها با شرایط اقساطی یا لیزینگ، موفق به فروش آن ها می شدند.
از دلایل دیگری که موجب شکست یک خودرو در بازار می شد، وجود رقبا و همرده های بهتری بود که خریداران، گزینه های موجود را با آن ها مقایسه می کردند و در نهایت، به این نتیجه می رسیدند که فلان خودرو در مقایسه با رقبایش عملکرد ضعیف تری دارد و به همین دلیل آن را خریداری نمی کردند. این رویه در بلندمدت باعث می شد خودروی مورد نظر به عنوان یکی از بدفروش ترین خودروهای چینی شناخته شود.
لیفان ۵۲۰ را می توان یکی از اولین خودروهای چینی بازار ایران دانست که برخلاف قیمت مناسب و شرایط اقساطی خوبی که برایش در نظر گرفته شد، نتوانست بازار خوبی را تجربه کند و مورد استقبال مردم ایران قرار گیرد. طراحی ظاهری بد و کیفیت پایین خودرو از دلایل اصلی بدفروشی این خودرو بوده است.
یکی از زشت ترین و بدفروش ترین خودروهای چینی همین چری ویاناست که میزان فروشش حتا در اندازه لیفان ۵۲۰ هم نبود و اصلاً مورد استقبال مردم ایران قرار نگرفت. با این وجود قیمت های در نظر گرفته شده توسط صاحبان این خودرو در آگهی ها از ۲۰۰ میلیون شروع می شود و تا حدود ۳۲۰ میلیون هم می رسد، که به هیچ طریقی نمی توان چنین قیمت هایی را برای این خودروی بدفروش هضم کرد.
بایک سابرینا از خودروهای خوبی بود که می توانست به راحتی در بازار ایران موفق شود، زیرا هم مشخصات فنی قابل قبولی داشت و هم به عنوان یک هاچ بک، از فضای بار و کابین مناسبی بهره مند بود و می توانست پاسخگوی نیازهای یک خانواده کم جمعیت باشد. در کنار ویژگی های گفته شده، سابرینا به نسبت قیمت پایینش مجهز به امکاناتی مانند مولتی مدیا، سانروف، سنسور پارک و… بود که می توانست مشتری را به سمت خود ترغیب کند. مهم ترین ویژگی های این خودرو اتوماتیک بودن و همچنین قیمت پایینش بود که این دو خصوصیت هم نتوانستند خدمات پس از فروش بسیار ضعیف سابرینا را، در کیفیت بازار خرید و فروشش، کمرنگ کنند.
برخلاف نسخه هاچ بک این خودرو، که بازار خرید و فروش نسبتاً خوبی دارد، نسخه سدان ام وی ام ۳۱۵ بسیار بدفروش است، زیرا طراحی قسمت عقب آن اصلاً جذاب نیست، از این رو، بسیاری از مردم ترجیح می دهند ۳۱۵ هاچ بک را انتخاب کنند.
خدمات پس از فروش و بازاریابی ضعیف سیف خودرو موجب شد بیسو T3، یکی از اقتصادی ترین کراس اوورهای بازار ایران که از نظر ابعاد بدنه، امکانات رفاهی و مشخصات فنی عملکرد خوبی داشت، در بازار موفق نباشد و به ندرت در خیابان های شهر دیده شود.
سیف خودرو در اقدامی دیگر، یکی از بهترین کراس اوورهای چینی مونتاژی یعنی SWM G01 را هم فدا کرد. این خودرو، هم ظاهر زیبایی دارد و هم از نظر فنی و امکانات رفاهی می توانست برای خریدار جذاب باشد. نسخه معمولی و اسپرت این خودرو به آپشن های ایمنی و رفاهی زیادی مجهز هستند، اما مانند بیسو، عرضه نامناسب و خدمات پس از فروش ضعیف موجب شد SWM G01 در بازار موفق نشود.
تیراژ بسیار پایین، موتور پر سر و صدا و فیس لیفت ضعیف را می توان سه دلیل اصلی عدم موفقیت این خودرو دانست، زیرا همین سه پارامتر، حتا اتوماتیک بودن ام وی ام ۳۱۵ پلاس را زیر سؤال بردند و مردم را نسبت به خرید این خودرو بی میل کردند.
یکی از زشت ترین، ضعیف ترین از نظر قدرت و همچنین کم آپشن ترین خودروهای ایران هافی لوبو است که علت انتخاب شدنش توسط خودروسازان بم برای مونتاژ در ایران هنوز هم مبهم است. برای درک بهتر بازار این خودرو بهتر است بدانید که در صورت خرید آن، صاحب اول و آخرش خودتان خواهید بود.
جک J3 در هر دو نسخه سدان و هاچ بک در بازار ایران موجود بود و می توانستیم آن را یکی از رقبای ام وی ام ۳۱۵ در نظر بگیریم، اما طراحی ظاهری و مشخصات فنی ضعیف تر آن موجب شد از دیگر رقیب چینی شکست بخورد و در گروه بدفروش ترین خودروهای چینی قرار گیرد.
جیلی امگرند X7 برخلاف امکانات رفاهی و مشخصات فنی بسیار خوبی که دارد، بسیار بد طراحی شده و فقط همین قضیه موجب شده است در رقابت با دیگر کراس اوورهای چینی اتوماتیک نظیر X33، چانگان و تیگو ۵ و…، که از نظر فنی و امکاناتی ضعیف تر هم هستند، ببازد و بازار خرید و فروش خوبی نداشته باشد.
گروه راین در یک اقدام بی سابقه به سراغ ضعیف ترین و ارزان ترین محصول کمپانی فاو رفت. راین V5 علاوه بر طراحی ظاهری بسیار ضعیف، از نظر فنی و امکانات رفاهی هم هیچ حرفی برای گفتن ندارد و به راحتی از دیگر خودروهای همرده اش شکست می خورد. گروه راین در آخرین تغییر برای این خودرو، گیربکس اتوماتیک در نظر گرفت که این قضیه هم نتوانست بازار فروش V5 را سر و سامان دهد.
دایون Y5 با وجود قابلیت های آفرودی بالا، شاسی مستقل بودن و از همه مهم تر داشتن گیربکس اتوماتیک، پس از گذشت یک سال به دلیل ضعف در خدمات پس از فروش و همچنین عرضه نامنظم نتوانست بازار خوبی را تجربه کند و به همین دلیل شاهد تردد آن در خیابان ها و جاده ها نیستیم.
فردا SX5 را می توان یکی از ضعیف ترین کراس اوورهای چینی ایران دانست که با وجود ابعاد نسبتاً بزرگی که دارد، موتور ضعیفی برایش در نظر گرفته شده است که قدرتش را به یک گیربکس CVT تحویل می دهد. به این ترتیب، با خودرویی طرف هستیم که همه پارامترهای کند بودن را داراست و از طرفی دیگر، خدمات پس از فروش ضعیفی هم دارد.
فردا T5 برخلاف ظاهر نه چندان جذابش یکی از کراس اوورهایی است که هم مشخصات فنی مناسبی دارد و هم امکانات رفاهی زیاد، اما همان طور که می دانید، عرضه آن توسط فردا موتور صورت می گیرد که خدمات پس از فروش ضعیف باعث شده است T5 هم در گروه بدفروش ترین خودروهای چینی قرار گیرد.
کی ام سی K7 هم با وجود آپشن ها و امکانات فراوان و همچنین مشخصات فنی خوبی که دارد نتوانسته است در بازار موفق عمل کند و هنوز پس گذشت بیش از یک سال شاهد تعداد قابل توجهی از آن در خیابان ها و نمایشگاه ها نیستیم. نکته دیگر در مورد K7 این است که خدمات پس از فروش خوبی هم دارد و قرار نیست در این مورد به مشکل بخورد. علت عدم موفقیت این خودرو را در بازار از نگاه خودتان بنویسید.
طراحی ظاهری عجیب و غریب و همچنین کمبود امکانات رفاهی در برلیانس های H220 و H230 موجب شده است نسبت به دیگر محصولات این کمپانی چینی، H330 و H320، کم تر مورد پسند مردم ایران قرار گیرد و جزو بدفروش ترین خودروهای چینی شود.
شما هم در پایین این متن می توانید بدفروش ترین خودروهایی که می شناسید را برایمان کامنت کنید.
۱- تعداد کم ۲- خدمات پس از فروش ضعیف ۳- ضعف در طراحی ظاهری، مشخصات فنی و امکانات رفاهی ۴- وجود همرده ها و رقبای قوی تر.
۱- لیفان ۵۲۰ ۲- چری ویانا ۳- بایک سابرینا ۴- ام وی ام ۳۱۵ صندوق دار ۵- بیسو T3 6- SWM 7- ام وی ام ۳۱۵ پلاس اتوماتیک ۸- هافی لوبو ۹- جک J3 10- جیلی امگرند X7 11- راین V5 12- دایون Y5 13- فردا SX5 14- فردا T5 15- کی ام سی K7 16- برلیانس H220 و H230
لیفان ۸۲۰، کلوت مکث موتور، لیفان ۶۲۰، تیگارد x35 هم بد فروشن
دلیل بد فروش بودن kmc k7 عرضه قطره چکانی و کم با قیمت بالا نسبت به رقبا هستش اگر قیمت کاهش پیدا کنه بیاد سمت قیمت فیدلیتی و اینا ممکنه بازار رو بشکنه چون امکانات رفاهی خوبی داره البته به گفته شرکت کرمان موتور چون این محصول لوکس محسوب میشه در شرکت کرمان خیلی علاقه ای به فروش با تیراژ بالا ندارن و همین بازار فروش این ماشین رو در بازار آزاد خراب کرده
کی ام سی k7 در طراحی، شباهت هایی به لاماری داره و خب صد البته لاماری برنده ست.
راین r3 نفرین شده رو جا انداختید…
k7 خیلی خوبه اما برای ۲ میلیارد تومن باید عالی باشه رقبای جذاب تری هم تو این رنج هست
عدم هماهنگی قبلی و تبلیغات گسترده توسط سایت هایی مشابه شما
Kmc خود کرمان موتور قطره چکانی میده بیرون وگرنه مشتری خودش و داره
تازه شرایط بدتر از این هم خواهد شد . عرضه بی حساب و کتاب دهها مدل از دهها تولید کننده ، به زودی مردم رو به بد مخمصه ای خواهد انداخت . شما شرایط کشورهای دیگه رو نمی تونی برای ایران در نظر بگیری، اینجا مردم خودرو رو برای میانگین ۵ سال استفاده و سپس فروش با قیمت مناسب و خرید خودروی بعدی میخرند . ولی در کشورهای دیگه ، مردم خودرو رو برای استفاده ۵ ساله و سپس فروش جهت بازیافت با قیمتی در حد مفت میخرند . اونجا فرقی نداره چه خودرویی بخری ! چون حداقل ۳ تا ۵ سال گارانتی دارند. اما اینجا خودرو رو از نمایندگی پیگیری میبری کارواش ……
دوستان واقعا میگم دلم بدجوری گرفته
تا چند سال پیش – حدود ۳۰ الی ۳۵ سال – تو ایران راننده ها چند دسته بودن ، آمریکائی سوارها ، آلمانی سوارها ، اروپائی دوستا ( آلمانی سوارها سوای اروپائی دوستا بودن ) – ژاپنی سوارها ( کارمندها و معلمین تو این دسته زیاد بودن ) ، ایرانی سوار هم نداشتیم ، خلاصه واسه همه قشر و سلیقه ای اتومبیل پدر و مادر دار و اصیل تو ایران پیدا میشد ، مردم کادیلاک و بنز ، بی ام و ، بیوک ، شورلت کاپریس ، پونتیاک تراتس ام ، پژو مونتاژ فرانسه و … همه بودن ، چه کل کل های باحالی داشتیم ، گالانت زیگما با شورلت نوا کورس مینداخت ، گلف اصل آلمان با کامارو ، اصلا اسم و برند ها رو حال میکنی آدم با افتخار اسمهارو به زبون میاره ، ولی حیف دیگه این اسمها خیلی وقته که رفتن ، دیگه اتومبیل عضوی از خانواده حساب نمیشه ، حیف .
لازم به ذکره اینو اضافه کنیم که تو ۳۰_۳۵ سال پیش از هر ۱۰۰ تا خونواده فقط دو_سه تا خونواده خودرو داشتن و الان با اینکه کیفیت آشغاله، اما خداروشکر اغلب خونوادهها خودرو دارن و یه آهنپارهای زیر پاشون هست
دوست عزیز نگران نباش با این وضعی که داره پیش میره دوباره چند وقت دیگه از هر ۱۰۰ تا خانواده فقط ۳ تاشون می تونن ماشین داشته باشن. این نیمه پر لیوانی که دارین بهش اشاره میکنین هم آن چنان حیرت آور نیست. ۳۰ سال پیش تقریبا همه جاهای دنیا همین وضع بود و خیلی از خونواده ها ماشین نداشتن ولی الان بیشترشون ماشین خوب و با کیفیت دارن و مثل ما پراید سوار نیستن.
اره راست میگی شما،اون موقع تو ایران یسریا ماشین سوار میشدن که کل دنیا حسرتشو میخوردن،،عربا اسب خر شتر سوار میشدن نمیدونستن ماشین چیه ،ماداشتیم تو ایران کادیلاک بنز و…. تولید میکردم ،الان ما پراید پیکان سوار میشیم و اشغال چینی مونتاژ میکنیم با قیمت نجومی هم میخریم ،بعد شما دلت خوشه همه ماشین دارن؟؟برو ببین تو کشورای دیگه چه خبره با همین پول چی سوار میشن بعد بیاین این حرفو بزنین
کی ۷ رو خودم دارم، بسیار ماشین خوبیه، با امکانات قابل قبول و خدمات بعداز فروش عالی، فک میکنم قیمت نسبتا بالا برای خودروهای چینی و تولید پایین از دلایل داغ نبودن بازار این خودرو هست
بنظرم بدفروش ترین ماشین صفر فعلی بازار، راین R3 هست و جالبه و میشه حدس زد چرا که تو لیست نذاشتید …
نه دوست عزیز اتفاقا این گزینه رو فراموش کرده بودم. به قول شما اینقدر بدفروشه که اصلا در خاطرم نبود.
اگه پراید سوار های محترم ناراحت نشون
سگ این ماشین ها به کل محصولات ایرانخودرو و سایپا می ارزند خودرو در جهان یک وسیله مصرفی هست ولی در مملکت ما سرمایه محسوب میشود….
خیلی از بد فروش ها هم علت کسب درامد سایت از اون کمپانی معظم اعلام نشد 🙂
دوست عزیز اگه آخر متن رو بخونین نوشتم که شما هم میتونین خودروهایی که به نظرتون بدفروش هستن رو کامنت کنین.
بفرمایین نام ببرین تا بقیه هم با اونایی که میگین ما از قصد نیاوردیمشون آشنا بشن.
استفاده از عکسی ک حسین دلاور داخل خودرو هستش و تیتر مطلب احتمالا انتخاب عکس و جواشی این روزای اسب بخار بی دلیل نبوده!
وافعا چرا حسین دلاور رفت از سایت؟
:)))))) عجب تحلیل باحالی بود. دوست عزیز تو کلی از عکس ها آقای دلاور هستن. اگه اینطوره که باید تمامی قسمت ها هم حذف بشن. کلی مطلب هم هست که ایشون نوشتن. اونا هم باید حذف بشن ؟؟
مطالب بسیار خوب و آموزنده بود.
چانگان ایدو رو از قلم انداختین. ماشینی فوق العاده خوش قیافه و با امکانات مناسب البته در زمان خودش.
سلام . علت کم بودن تعداد k7 کرمان موتور، یکی کم بودن تیراژ آن ، دوم قیمت بالای آن نسبت به نسل و طراحی ساخت خودرو، سوم ابعاد عرض زیاد آن جهت تردد در شهر و کوچه های تنگ است.
بنظر من نوعی از ناهماهنگی در طراحی ظاهری خودرو K7 دیده میشه . طراحی خشن و جذاب جلو با طراحی بی روح و تکراری عقب اصلاً هماهنگی نداره . همین اشکال در هایما S7 هم وجود داره . این دو خودرو چینی نمایشی از شتر گاو پلنگ طراحی خودروئی هستند . با این وجود به علت کیفیت خوبی که K7 داره اگر تیراژ تولیدش افزایش و قیمتش کاهش پیدا کنه ، توان رقابت خوبی را بازار خواهد داشت .
خوش فروش ترین شاسی بلند چینی هم جک اس ۵ هست. البته خوش فروش ترین و محبوب ترین نسبت به قیمت ارزنده اش هم جک اس۵ هست
الان تو بازار کسی هست این خودروهارو بخره؟ هیوندا آی ۱۰، آی بیست، آی سی، آی چهل؟ سراتو، رنو سفران، رنو لتیتود، رنو اسکالا، تویوتا یاریس؟ هایلوکس؟ با مبلغ گزافی که مشتری باید برای این خودروها اختصاص بده میتونه بهترین شاسی بلندهای چینی رو سوارشه مثل جک اس۵، مثل تیگو ۸ پرومکس، مثل فیدلیتی مثل لاماری. مشتری مگه دیوونه است بیاد چند میلیارد بده برای هایلوکس یا مثلاً سراتو که قیافه هم نداره یا هیوندا آی بیست بخره که نتونه بفروشه.
دوست عزیز هیوندای آی ۲۰ بازار خرید و فروش بسیار خوبی داره و اصلا بدفروش نیست.
کاملاً درسته. و بعد جک(البته بیشتر نسخه ۲ لیتری) یک پله پایین تر هایما s7 پلاس خرید و فروشش خوبه که البته طبیعتاً قیمتش هم کمتره. (به خاطر ظاهر جعبه ای و آپشن کمتر)
البته من اینم اضافه میکنم که لیفان x60، ام وی ام ۵۳۰ و ۵۵۰، لیفان x70 هم بسیار بدفروشن…
ولی واقعاً اگه کرمان موتور تو نسخه فیس لیفت جک s5 یکم بیشتر کار میکرد و آپشنایی مثل دوربین ۳۶۰ درجه، اتوهولد، سقف پانورامایک و یا سنسور نقطه کور رو اضافه میکرد، (حتی با همین موتور ۱/۵t) واقعا تا چند سال دیگه هم بی رقیب بود.
آخه شما تو کدوم ماشین حتی رنج قیمت بالاتر کولر دوکاناله و یا حافظه صندلی رو پیدا می کنید؟!
حتی فیدلیتی و دیگنیتی هم با اون موتور ضعیف و گیربکس داغونشون اینو ندارن
ممنونم که کامنتمو منتشر کردید
سلام. بعقیده بنده k7 خودروی بسیار با کیفیتی هست ولی اون موتور به اون ابعاد بزرگ نمیخوره درثانی تبلیغات کرمان موتور هم بسیار ضعیف بود حالا در نظر بگیرید خودرویی مثل x55پرو با قیمت کمتر موتور بسیار پرتوان تر و شتاب بهتری داره قیافشم عامه پسندترهستش
اسب بخار فعالیت خود را از سال ۱۳۹۴ با محور تست و بررسی ویدیویی خودروها آغاز کرد. این رسانه در همان سال پایگاه خبری خودرو را در فضای وب تاسیس کرد و با انتشار اخبار مختلف صنعت خودرو، شاخه های فعالیت خود را گسترش داد. در حال حاضر پایگاه خبری اسب بخار یکی از پرمخاطب ترین رسانه های صنعت خودرو در ایران است و به صورت روزانه به اخبار و حواشی آن می پردازد.
source
تولید محتوا
سئو سایت
چکیده محبوب ترین مقالات خودرو ایران و جهان
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.
source
همه چیز از همه جا برای ماشین شما
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.