یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
ردیاب موبیکار را چطور باید تنظیم کرد؟ وقتی شما دستگاه ردیاب موبیکار را خریداری میکنید. قبل از استفاده، یکسری تنظیمات اولیه را باید انجام دهید. در این فیلم آموزشی تنظیمات مورد نظر را با هم انجام میدهیم.
ابتدا وارد پنل ردیاب خودرو موبیکار شوید. اگر نحوه ورود به پنل ردیابی موبیکار را نمیدانید. اینجا کلیک کنید تا فیلم آموزش ورود به پنل موبیکار را مشاهده کنید.
پس از ورود به پنل، همانند تصویر فوق از قسمت بالا بر روی دکمه سه خط کلیک کنید. با این کار منوی پنل ردیابی موبیکار باز میشود. اگر مجددا بر روی دکمه سه خط کلیک کنید. منوی مورد نظر بسته میشود.
از منوی کناری، بر روی منوی دستگاه ها کلیک کنید تا باز بشود. به تصویر زیر دقت کنید.
بعد از اینکه بر روی منوی دستگاه ها کلیک کردید. تصویر زیر را روی کامپیوتر خود میبینید.
بر روی لیست دستگاه ها کلیک کنید. در این حالت لیست دستگاه های خود را خواهید دید. شاید شما فقط یک دستگاه را ببینید. دستگاه مورد نظر خودرا در لیست پیدا کنید. در مقابل آن بر روی ایکون چرخ دنده کلیک کنید. (تصویر) تا وارد تنظیمات آن بشوید.
پس از اینکه بر روی، چرخ دنده کلیک کردید. وارد بخش اطلاعات دستگاه مورد نظر میشوید. (تصویر زیر)
در پانل ردیابی موبیکار برای اینکه وارد تنظیمات دستگاه ردیاب بشوید. کافیست در پنجره فوق بر روی پیکربندی کلیک کنید. وارد پنجره زیر (پنجره پیکر بندی) میشوید.
در پنجره پیکربندی میتوانید تنظیمات مربوط به دستگاه ردیاب خود را انجام دهید. این تنظیمات شامل هشت قسمت میشود. اطلاعات دستگاه. تنظیمات دستگاه. اطلاعات خودرو. تنظیمات ای سی یو. پیکربندی هشدار. حصار جغرافیایی. اطلاعات راننده. اطلاعات تماس.
از میان بخشهای فوق. وقتی که دستگاه جدیدی را خریداری میکنید. بخش اطلاعات دستگاه، اطلاعات خودرو، تنظیمات ای سی یو، اطلاعات راننده و اطلاعات تماس را میبایست تنظیم کنید.
ابتدا بر روی اطلاعات دستگاه کلیک کنید. تا وارد پنجره زیر بشوید.
در این پنجره در پنل ردیابی، نام دستگاه را وارد کنید. هر نامی را میتوانید به دلخواه خود وارد نمایید. سپس شماره سیم کارتی که داخل دستگاه قرار دارد را ثبت کنید. (به تصویر فوق دقت کنید). سپس در پایین پنجره دکمه ذخیره را بزنید. تا اطلاعات ثبت شود. بعد پنجره مورد نظر را ببندید. تا به پنجره پیکربندی (تصویر زیر) برگردید.
در این پنجره بر روی اطلاعات خودرو کلیک کنید. در این حالت وارد بخش اطلاعات خودرو میشوید. (تصویر زیر)
در این قسمت میتوانید خودروی خود را ثبت کنید. ممکن است هیچ خودرویی را در این لیست نبینید. در این صورت بر روی دکمه جدید کلیک کنید.فیلدهای مورد نظر را طبق پنجره زیر تکمیل کنید.
در این فیلدها که حجم موتور پارامتر مهمی میباشد. این قسمت را با دقت تکمیل کنید. اگر حجم موتور خودروی خودتان را نمیدانید. با تلفنهای موبیکار تماس بگیرید. تا همکاران ما در واحد فنی شما را راهنمایی کنند.
اگر حجم موتور را درست وارد نکنید.
پس از تکمیل کردن پلاک خودرو، سازنده خودرو، نام خودرو، سال ساخت، شماره شاسی یا vin ، رنگ خودرو و حجم موتور، دکمه ذخیره را بزنید.
در تصویر فوق، در قسمت پایین، در مقابل هر خودرو، ایکون ویرایش (مداد) یا دکمه حذف کردن (ایکون ضرب در) وجود دارد. از این ایکونها برای ویرایش یا حذف خودروی مورد نظر میتوانید استفاده کنید.
پس از تعریف خودروهای مورد نظرتان، از قسمت بالا خودرویی که دستگاه ردیاب را روی آن نصب کرده اید انتخاب کنید. سپس دکمه ذخیره را بزنید.
در این مرحله دکمه بستن را بزنید و به پنجره پیکر بندی برگردید.
ردیابهای موبیکار به ماژول دیاگ اتوماتیک و هوشمند مجهز میباشند. این ماژول شما را قادر میسازد که در هر نقطه ای که باشید، از راه دور خودروی خود را دیاگ بزنید. در صورتی که هر کد خطایی در ECU خودروی شما ایجاد شود، ردیاب موبیکار با کمک ماژول دیاگ، آنرا تشخیص میدهد و به شما اعلام میکند.
به همین منظور، در پنجره پیکربندی میبایست تنظیمات ای سی یو را انجام دهید. در پنجره پیکربندی بر روی تنظیمات ای سی یو کلیک کنید. تا وارد پنجره زیر بشوید.
در پنجره فوق، همانطور که میبینید واحد های کنترل مختلفی باتوجه به نوع خودرو وجود دارد. به عنوان مثال برای خودروی تیبا واحد موتور، ترمز ضد قفل (ای بی اس)، کیسه هوا (ایربگ)، گیربکس اتوماتیک و ایموبلایزر داریم.
در مقابل هر یک از این واحدهای کنترل، یک علامت چرخ دنده قرار دارد. ابتدا بر روی چرخ دنده مقابل موتور کلیک کنید. لیست ECU هایی که برای موتور خودروی تیبا وجود دارد را میبینید.(تصویر زیر)
اگر خودروی دیگری را انتخاب کرده باشید. لیست ای سی یو های موتور آن متفاوت خواهد بود. ECU موتور خودروی مورد نظر ما زیمنس یورو4 میباشد. بنابر این بر روی علامت (دست) در مقابل این ای سی یو کلیک میکنیم. تا ای سی یو مورد نظر انتخاب شود. در این حالت تصویر زیر را خواهید دید.
در لیست فوق پارامترهای موتور را خواهید دید. از این لیست هر پارامتری که برای شما اهمیت دارد را تیک بزنید. تا در زمان رانندگی با خودرو، اطلاعات آن توسط دستگاه ردیاب موبیکار جمع آوری شود. و برای شما ارسال گردد.
توجه کنید که در تصویر فوق 12 پارامتر ای سی یو موتور را میبینید. اما تعداد پارامترهای آن بسیار بیشتر است. لیست مورد نظر را به سمت پایین بکشید. تا سایر پارامترهای ای سی یو را ببینید.
پارامترهای مورد نظر را تیک بزنید. سپس دکمه ذخیره را بزنید. بعد دکمه بازگشت را بزنید تا به پنجره قبل (پنجره) برگردید. پس از ذخیره آنرا نیز ببندید. تا وارد صفحه تنظیمات ای سی یو شوید. در این حالت باید تصویر زیر را ببینید.
همانطور که در تصویر فوق میبینید. در مقابل موتور عبارت ((انتخاب شده)) درج شده است. حالا بر روی چرخ دنده ای که مقابل ترمز ضد قفل قرار دارد کلیک میکنیم. تا ای سی یو ترمز ضد قفل را انتخاب کنیم.
در این حالت تصویر زیر را خواهید دید.
در این تصویر ای سی یو هایی که برای ترمز ضد قفل (َABS) برای این خودرو در سیستم وجود دارد را میبینید. از آنجایی که ای سی یو ترمز این خودرو (ماندو) میباشد. این ای سی یو را انتخاب میکنیم. سپس وارد پنجره انتخاب پارامترها میشویم.
از میان لیست پارامترهای ترمز، پارامترهای مورد نظر را انتخاب میکنیم. دکمه ذخیره و سپس بازگشت را میزنیم. مجددا دکمه بازگشت را میزنیم. وارد پنجره تنظیمات ای سی یو میشویم. در این پنجره برای کیسه هوا (ایربگ) و ایموبلایزر هم ای سی یو های مورد نظر را همانند مراحل قبل انتخاب میکنیم.
توجه کنید که چون خودروی مورد نظر ما گیربکس اتوماتیک ندارد. پس گیربکس این خودرو ای سی یو ندارد. بنابر این نیازی نیست که ای سی یو گیربکس اتوماتیک را انتخاب کنیم.
پس از انتخاب تمام ای سی یو ها، در پنجره تنظیمات ای سی یو (تصویر زیر) در قسمت بالا واحد جمع آوری را انتخاب نمایید. ما واحد جمع آوری را (موتور) انتخاب کردیم. شما هم ترجیحا واحد جمع آوری را (موتور) انتخاب کنید. پس از کلیک کردن بر روی فیلد (جمع آوری از واحد) لیست ای سی یو هایی که انتخاب کرده بودیم را میبینیم. در این لیست، ای سی یو موتور را انتخاب میکنیم. یعنی همان ای سی یو زیمنس یورو 4 را انتخاب میکنیم.
دکمه ذخیره را میزنیم. سپس دکمه بستن را میزنیم. و به پنجره پیکربندی (تصویر زیر) برمیگردیم.
در پنجره فوق بر روی اطلاعات راننده کلیک میکنیم. تا مشخصات راننده را وارد کنیم.
در تصویر فوق نام و نام خانوادگی و تلفن همراه راننده را وارد میکنیم. دکمه ذخیره را میزنیم. تلفن همراه راننده را با دقت وارد کنید. زیرا برخی از هشدارها برای راننده ارسال میشود. در صورتی که تلفن راننده را اشتباه ثبت کنید. این بخش از امکانات دستگاه ردیاب شما کار نخواهد کرد.
دکمه ذخیره را میزنیم. سپس دکمه بستن را میزنیم. به پنجره پیکربندی برمیگردیم.
در پنجره پیکر بندی (تصویر زیر) بر روی اطلاعات تماس کلیک میکنیم.
وارد پنجره اطلاعات تماس (تصویر زیر) میشویم.
در این قسمت تلفن همراه مالک و شماره راننده و شماره معتمد اول و شماره معتمد دوم را در پنل ردیابی موبیکار وارد میکنیم. معتمد اول یا معتمد دوم هر شخصی میتواند باشد. مثلا مدیر فنی یا لجستیک شرکت را میتوانید به عنوان معتمد اول وارد کنید. این شماره های تماس را با دقت وارد نمایید.
بعدا در قسمت هشدار ها در پنل ردیابی موبیکار تنظیم خواهیم کرد که برای هر کدام از این فراد چه هشدارهایی ارسال شود. این یکی از قابلیت های ردیابهای موبیکار میباشد. که هشدارهای مختلف را میتوانید به گونه تنظیم کنید که برای افراد مختلفی ارسال شود.
هر شماره تلفنی که در این قسمت وارد میکنید، لازم است که قبلا یکبار وارد پنل ردیابی موبیکار بشود. حتی اگر دستگاهی نخریده باشد. میتواند یکبار وارد پنل ردیابی موبیکار بشود. برای مشاهده فیلم اموزش ورود به پنل موبیکار اینجا کلیک کنید.
source
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.