یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
راهنمای خرید برای خودرو اولی‌ها

منوچهر منطقی معاون صنایع حمل‌ونقل وزیر صمت چهارم آبان ۱۴۰۱ نشستی خبری در مورد خودرو برگزار کرد. در این نشست خبرنگاران پیگیر ماجرای واردات خودرو شدند. وی در همین رابطه گفت:
«تلاش زیادی از بهمن ماه برای تدوین آیین‌نامه و تصویب در هیئت دولت صورت گرفت و نهایتاً سوم شهریور ماه ابلاغ و دستورالعمل تدوین شد؛ مجلس ایراداتی وارد کرد که این ایرادات هم اصلاح شد و هم اکنون وارد فرایند اجرای کار شده‌ایم و سعی می‌کنیم هر چه سریع‌تر واردات انجام شود.»
منطقی در پاسخ به این سوال که مبدا خودروهای وارداتی کدام کشورها خواهند بود، گفت: «وزارت صمت چنین قاعده‌ای ندارد که کشورهایی مثل کره و ژاپن که پیش از این در زمان تحریم‌ها کشورمان را ترک کرده‌اند مراوده نداشته باشد و اگر چنین کنیم به طور قطع متهم به همکاری صرف با چینی‌ها خواهیم شد.» وی در همین رابطه افزود:
عناوین این مطلب
«در آیین‌نامه اولویت با خودروهای زیر ۱۰ هزار یورو بود، بنابراین شرکت‌هایی که قصد واردات این خودروها را داشتند در اولویت قرار گرفتند که ۱۰ شرکت هستند و بعد از آنها، شرکت‌هایی که قصد واردات خودروهای ۱۰ تا ۲۰ هزار یورو را داشتند در اولویت بودند.»
با این حال، به دلیل تداوم تحریم‌ها به نظر می‌رسد شانس خودروهای چینی وارداتی بیش از ژاپنی‌ها و کره‌ای‌ها باشد.
اکنون سوالی که پیش می‌آید این است: شاخص‌ترین خودروهای چینی وارداتی زیر ۲۰هزار یورو کدامند؟ در این گزارش تنها تعدادی از محصولات چانگان، یکی از خودروساز‌های شناخته شده چینی در ایران مورد بررسی قرار گرفته است.
نسخه ۲۰۱۵ چانگان ایدو در بازار ایران حضور داشته است. به همین دلیل این خودرو برای ایرانیان ناشناخته نیست. نسخه قدیمی ایدو ضعف‌هایی داشت و چندان باب میل مصرف کننده ایرانی نبود. اما به نظر می‌رسد چانگان برخی از این عیب‌ها را در نسخه جدید خود برطرف کرده است.
چانگان ایدو پلاس
چانگان آیدو خودروی تولیدی شرکت چانگان است که سال ۲۰۱۲ نسل اول آن تولید شده است و در سال ۲۰۱۸ نسل دوم آن تولید می‌شود. ایدو پلاس ۲۰۲۲ نسل دوم اینت خودرو است. این خودرو در سه نسخه عرضه شده است.
نسخه‌های قدیمی چانگان CS۳۵ در ایران مونتاژ می‌شده است. این خودرو مورد استقبال خریداران ایرانی قرار گرفته بود.
این خودرو در سال ۲۰۱۸ به عنوان دومین نسل خانواده CS۳۵ روانه بازار شد و در سال ۲۰۲۱ نسخه فیس‌لیفت آن به عنوان چانگان CS۳۵ پلاس به بازار چین راه پیدا کرد.
چانگان CS35
طراحی ظاهری به‌روز، کابین جذاب و مدرن، برخورداری از موتور تنفس طبیعی و گیربکس اتوماتیک معمولی که گزینه‌های بهتری برای بازار ایران به شمار می‌روند. همچنین امکانات مناسب و قیمت منطقی از دیگر ظرفیت‌های این خودرو برای حضور در بازار ایران خواهد بود.
یکی دیگر از خودروهای چینی وارداتی چانگان آلسوین است که با دو موتور به بازار معرفی شده است. نسخه اول موتوری چهار سیلندر ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی با حداکثر قدرت ۱۰۰ اسب بخار که از جعبه دنده ۵ سرعته دستی برای تبدیل و انتقال نیروی خود استفاده می‌کند.
چانگان السوین کامفورت
نسخه دوم موتوری پیشرانه ۱.۵ لیتری با تنفس طبیعی دارد که حداکثر قدرت ۱۰۷ اسب بخاری دارد، مهمترین تفاوت نسخه اول و دوم جعبه دنده ۵ سرعته اتوماتیک دو کلاچه DCT آن است که می‌تواند مصرف سوخت کمتری برای کاربران داشته باشد.
باید گفت در میان خودروهای چینی شناخته شده در ایران «هاوال» و «دانگ فنگ» نیز جزو خودروهای زیر ۲۰ هزار دلار باشند که می‌توانند گزینه‌های بالقوه واردات هستند. به نظر می‌رسد چینی‌ها همچنان نسبت به سایر رقبای خود برتری دارند؛ چرا که برخی از این خودروسازها بیشتر در ایران حضور داشته‌اند و ارائه خدمات پس از فروش برای واردکنندگان به‌صرفه خواهد بود.
در دیوار بخوانید: 
آگهی‌های انواع خودرو را در دیوار ببینید
***
اخبار خودرو را در بلاگ دیوار بخوانید.
شرایط فروش محصولات وانت زامیاد؛ آبان ۱۴۰۱
چری اومودا؛ شاسی‌بلند باشکوه و اسپرت با نام جدید فونیکس FX
مراحل ترخیص خودرو از پارکینگ؛ راهنمای کامل فرایند ترخیص و مدارک لازم
واردات کیا سراتو ۲۰۲۲ توسط سایپا! بله یا نه؟
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.








سلام! به اکانت کاربری خود وارد شوید
بازیابی پسورد
پسورد شما به ایمیل شما ارسال خواهد شد
source

یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.

source

توسط khodrocamp