یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
خودروهای ۱۵ هزار دلاری در کشورهای مختلف، خودرو با قیمت اقتصادی محسوب می‌شوند و شرکت‌های معتبر نیز چندین محصول در این محدوده قیمتی عرضه می‌کنند. بیشتر افرادی که برای خرید خودرو با قیمت ۱۵ هزار تا ۱۶ هزار دلار اقدام می‌کنند، ماشین ساده‌ای می‌خواهند که بتوانند در سفرهای روزمره استفاده کنند.
سوزوکی سوییفت
۱۵،۳۸۰ دلار
رنو داستر
۱۵،۴۹۰ دلار
رنو مگان
۱۵،۴۹۰ دلار
ماهیندرا XUV500
۱۵،۴۹۰ دلار
شورولت اسپارک
۱۵،۵۰۰ دلار
نیسان ورسا
۱۵،۵۸۰ دلار
میتسوبیشی میراژ
۱۵،۶۵۰ دلار
هیوندای کرتا
۱۵،۹۱۰ دلار
هیوندای اکسنت
۱۵،۹۳۰ دلار
*همه این خودروها مدل ۲۰۲۲ هستند.
با توجه به اینکه در مرداد ماه ۱۴۰۱، میانگین نرخ دلار سنا ۲۷ هزار تومان است، ۱۵ هزار دلار معادل ۴۰۵ میلیون تومان و ۱۶ هزار دلار معادل ۴۳۲ میلیون تومان می‌شود.
برای مقایسه قیمت بازار جهانی با بازار خودرو ایران، در جدول زیر، خودروهای داخل کشور در محدوده قیمتی ۴۰۵ تا ۴۳۵ میلیون تومان آورده شده است.
دنا
۴۰۷،۰۰۰،۰۰۰ تومان
پژو ۲۰۷ پانوراما (دنده‌ای)
۴۱۱،۰۰۰،۰۰۰ تومان
سمند LX
۴۱۲،۰۰۰،۰۰۰ تومان
وانت زامیاد نیسان (دیزل)
۴۲۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان
دنا پلاس (دنده‌ای)
۴۳۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
پژو پارس ELX
۴۳۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان
قیمت جهان: ۴۱۸،۰۰۰،۰۰۰ تومان
قیمت ایران: ۱،۲۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
رنو داستر کراس‌اووری است که روی پلتفرم تندر۹۰ ساخته شده است. این خودرو را زیرمجموعه اقتصادی‌ساز رنو، یعنی داچیا تولید کرده و به همین خاطر یکی از ارزان‌ترین خودروهای کراس‌اوور در جهان است. داستر در مدل‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ و دو تیپ SE و PE به بازار ایران رسید که از نظر آپشن‌هایی شامل کروز کنترل و کنترل پایداری تفاوت دارند.
رنو داستر یا داچیا داستر ۲۰۲۲ در بازارهای همسایه ایران، سه برابر ارزان‌تر از خودرویی است که ایرانی‌ها برای خرید مدل ۲۰۱۸ آن بیش از یک میلیارد تومان هزینه می‌کنند.
قیمت جهان: ۴۱۸،۰۰۰،۰۰۰ تومان
قیمت ایران: ۶۹۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان
رنو مگان در اواسط دهه نود میلادی به فهرست محصولات خودروساز فرانسوی اضافه شد و تولید نسل دوم آن در سال ۱۳۸۷ با پیشرانه ۱.۶ لیتری در ایران آغاز شد. این سدان در سال ۱۳۸۸ با موتور ۲ لیتری روی خط تولید قرار گرفت و این روند تا سال ۱۳۹۳ ادامه داشت. تعدادی رنو مگان هم به صورت وارداتی به بازار ایران رسید و چندین دستگاه هاچبک و کابریولت آن هم وارد کشور شد.
رنو مگان علاوه بر ایران، در کشورهای همسایه، مثل ترکیه و امارات هم مشتریانی دارد و ساکنان کشورهای حاشیه خلیج فارس می‌توانند مدل ۲۰۲۲ این سدان و هاچبک را با ۴۰۲ میلیون تومان خریداری کنند، در صورتی که مشتریان ایرانی برای خرید مدل دست دوم و کارکرده که قدیمی‌تر نیز است، باید ۶۹۵ میلیون تومان هزینه کنند.
قیمت جهان: ۴۲۲،۰۰۰،۰۰۰ تومان
قیمت ایران: ۷۳۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان
میتسوبیشی میراژ ارزان‌ترین خودرو وارداتی در بازار ایران محسوب می‌شود. این خودرو هاچبک برای اولین بار در سال ۱۳۹۴ وارد کشور شد اما نتوانست به موفقیتی دست پیدا کند و فیس لیفت نسل ششم آن در زمستان سال ۱۳۹۵ با چهره‌ای جذاب‌تر و امکانات بیشتر به دست مشتریان ایرانی رسید. موتور ۱.۲ لیتری میراژ ۷۹ اسب بخار قدرت دارد که کمتر از قدرت هاچبک‌های تیبا ۲ و کوییک سایپا است، اما آپشن‌هایی مثل کروز کنترل، گرمکن صندلی جلو، فرمان برقی، نمایشگر لمسی، دوربین عقب و ورود و استارت بدون کلید را می‌توان در این هاچبک کوچک ژاپنی پیدا کرد.
آخرین مدل میراژ در بازار ایران برای سال ۲۰۱۸ است و به دلیل ممنوعیت واردات که از سه سال پیش اعمال شده، مدل‌های جدیدتر آن به کشور نرسیده است. در صورتی که مدل ۲۰۲۲ این هاچبک در کشورهای همسایه حدود ۲.۵ برابر ارزان‌تر به دست مشتریان می‌رسد.
قیمت جهان: ۴۳۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
قیمت ایران: ۹۹۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان
هیوندای اکسنت یکی از محصولات خودروساز معروف کره‌ای است که از سال ۹۶ در شرکت کرمان موتور مونتاژ می‌شد و آخرین مدل آن نیز برای سال ۱۳۹۷ است. این خودرو در کره جنوبی با دو بدنه سدان و هاچبک تولید می‌شود که فقط مدل سدان مونتاژی در ایران قابل خرید است. مدل مونتاژی این خودرو به جز روکش چرمی صندلی‌ها، هیچ تفاوتی با مدل فول وارداتی ندارد. اکسنت کرمان موتور مثل مدل فول‌ آپشن وارداتی به تهویه دیجیتال، فرمان برقی و نویگیشن مجهز است.
هیوندای اکسنت ۲۰۲۲ نسل پنجم این سدان کره‌ای است که با اسامی ورنا و سولاریس نیز در بازارهای جهانی به فروش می‌رسد. جدیدترین فیس‌لیفت اکسنت در سال ۲۰۲۰ با جلوپنجره جدید هیوندای و طراحی جذاب‌تر عرضه شد. خرید نسل چهارم و مدل ۲۰۱۷ این خودرو در بازار ایران، سه برابر بیشتر از بازار جهانی برای مشتریان آب می‌خورد.
فروش آنلاین خودرو
نویسنده: میلاد قزللو
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




source

یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.

source

توسط khodrocamp